Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un jurnalist american a remarcat faptul că Simona Halep, deşi a ajuns în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, nu este considerată o celebritate, ea remarcându-se mai degrabă prin modestia sa decât prin performanţele atinse în ultima vreme.

Ascensiunea Simonei Halep din ultimul timp a trecut oarecum neobservată în cele mai influente cercuri ale tenisului mondial. Şi asta datorită româncei, care şi-a văzut de treabă, fără să facă mare vâlvă după performanţele obţinute.

Din acest motiv, jurnalistul Peter Bodo, de la site-ul tennis.com, consideră că Simona nu are parte de o expunere mediatică direct proporţională cu nivelul rezultatelor sale.

"Statisticile WTA sunt împărţite în 10 categorii, dar Simona Halep nu conduce în niciuna dintre ele. Este şi o a unsprezecea categorie în care românca se află, de asemenea, departe de top, categoria celebrităţii. Câştigătoare a şapte turnee în circuitul profesionist, ea este recunoscută mai ales pentru că şi-a micşorat sânii în 2009 şi pentru controversele iscate de această decizie", a scris sursa mai sus amintită.
Integral pe AdevărulComentarii

adrian ca de obicei americanii sint prin cultura si societate o adunatura de idioti{mai multi ca la antene tv -badea /gidea/}care nu apreciaza efortul singular al unei copile fine si cu multa putere de munca care isi sacrifica tineretea pt un popor de .... ce credeti dv /sa ii ajute dzeu sa fie sanatoasa si sa cistige tot ce se poate

15 mai 2014 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.