Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Botoşani a amenajat primul parc destinat exclusiv câinilor de companie. Costurile au ajuns la 300.000 de lei şi vor creşte.

Primăria Botoşani a amenajat, la ieşirea din parcul „Mihai Eminescu“, un spaţiu special destinat câinilor, unde aceştia se pot juca liberi, fără lesă şi botniţă. În acelaşi timp, a fost inaugurat şi un parc pentru copii, ambele costând 1,75 milioane de lei.

Defalcat, pentru parcul câinilor, cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, s-au alocat 300.000 de lei. Deocamdată, spaţiul dispune de zone verzi, bănci pentru stăpâni, aparate cu pungi pentru fecale şi copăcei protejaţi de scânduri de lemn, acolo unde animalele pot să-şi facă nevoile.

Ovidiu Portaciuc, primarul oraşului, cel care a iniţiat proiectul, susţine că era nevoie de acest parc, pentru că mulţi proprietari de câini de talie mare îşi plimbau animalele în parcul unde se jucau copiii.
Integral pe AdevărulComentarii

PRECIZARE: În acest "parc" câinii îsi pot plimba "stapânii" (dar doar în lesa si cu botnita, n.n.) conform orarului de functionare. Cu respect, Redactia

11 iunie 2014 10:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.