Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că USL îi va sprijini pe profesioniştii din sănătate, educaţie şi cultură care au fost înlăturaţi "pentru că nu au ascultat ordine", adăugând că alegerea între un profesionist ca Raed Arafat şi un "politician corupt" ca Traian Băsescu este "simplă".

Ponta a spus, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că USL îi va sprijini pe profesioniştii din sănătate, educaţie şi cultură care au fost înlăturaţi deoarece "nu au ascultat orbeşte ordinele absurde" primite de la Băsescu şi Boc.

"Vreau în numele USL să exprim sprijinul total pe care Uniunea îl va acorda profesioniştilor din domeniile esenţiale ale vieţii sociale, mă refer la sănătate, educaţie, cultură. Un sprijin pentru profesionişti şi împotriva politicienilor incompetenţi şi corupţi care iau decizii. Ca să fiu şi mai concret, între un profesionist ca dr. Raed Arafat şi un politician incompetent şi corupt ca Traian Băsescu, alegerea noatră şi a oricărui român e foarte simplă. Din păcate, sunt multe alte cazuri în ultimii ani de oameni profesionişti (...) care au fost înlăturaţi pentru că nu au executat orbeşte ordine absurde primite fie de la Traian Băsescu, fie de la Emil Boc, fie de la alt politician aflat la putere", a spus Ponta.
Integral pe MediafaxComentarii

ramo http://www.documentarywire.com/sicko ... aici vom ajunge daca se adopta aceasta lege..

13 ianuarie 2012 2:35

razvan "sprijinul total pe care Uniunea îl va acorda profesioniştilor din domeniile esenţiale ale vieţii sociale, mă refer la sănătate, educaţie, cultură. " Ce vorbesti, nea Tonta? Pai, de ce nu i-ati spijinit "total" pe cind erati la putere, de ati adus numai corupti si incompetenti? Cine v-a impiedicat? Acum, trebuie sa te cred ca IN VIITOR o veti face? Pai, de ce? V-ati crestinat cu totii? Nu mai aveti "nevoi personale"? Partidul nu mai are nevoie de bani? Ati devenit mistici, v-ati pocait, ati devenit peste noapte mai morali? Toti sustinatorii vor renunta la sinecuri si privilegii? Ia spune-o, revolutionar fara cauza!

11 ianuarie 2012 9:09

nelu Da glumeți ,glumeți însă proștii ne distrug .Țăranului român cel mai țăran din toți e ponta .După cîte văd eu nastamara era un hoț educat însă ponta un țărănoi ce nu a părăsit universul unei mahalale de sătuc însă se fudulește pe la chiș-feletul de bucale .Mă fraților să ai complexe de inferioritate în fața unui redactor de la tvr și să tot repeți ,,,da da îmi puneți întrebări pe bani publici ,,,, .Adică cineva nu îi poate adresa întrebări decît pe la,,,, anateme tv ,irealități tv și numai pe bani ce sunt obținuți pe căi frauduloase .

11 ianuarie 2012 8:45

Horia Tov.Ponta, nu te pune rau cu marinarul pentru ca ar putea sa te cazeze la Rahova, avand in vedere tunurile care le-ai dat in judetul Gorj, alaturi de Sova & Asociatii. In acesta directie, te verifica si Blejnar pentru cursele de raliu la care tu participi, fara a-ti demonstra sursele de finantare. In rest, eu te voi vota tov.Ponta si in cincinalul urmator.

10 ianuarie 2012 22:39

Su leiman de ... Ce nu intelege BOUUUUU de besescu?Sa fi roman,sa fi cinstiti nu inseamna ca vrei bani(ca ciuhodaru,moldoveanu de la Iasi)ci ca trebuie sa faci ceva pe linga cel de linga tine.Pupincuristii lu bașila inseamna ca trebuie sa faci bani.PULELELOR BASISTE;BOCISTE si CRETINISTE,fie ca sunteti pedelei,udemerei,uneperei,faceti-va laba si mereti DRACULUI ACASA.E pacat ca romanu sa omoare romani.

10 ianuarie 2012 20:37

TARANUL ROMAN Voi nu ati observat,ca Besescu este si prim-ministru,cand s-a mandrit ca intre el si Arafat se afla minsitrul besinos de la UDMR,Iszac ritli.Treziti-va romani,romani,ce dracu numai Arafat este patriot roman?

10 ianuarie 2012 18:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.