Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ilie Năstase, președinte onorific al Federației Române de Tenis, a afirmat în în revista oficială a turneului BRD Bucharest Open (WTA) că țara noastră are una dintre cele mai valoroase generații de jucătoare.

''Fetele noastre, la fel ca și băieții merită un astfel de turneu. Rezultatele lor din ultima perioadă, clasamentul lor WTA, jocul pe care îl arată pe teren demonstrează că avem una dintre cele mai valoroase generații de jucătoare'', a spus fostul tenisman.

''România se numără printre puținele țări din lume care se pot mândri că găzduiesc, într-un an, câte o competiție majoră pentru fiecare dintre cele două circuite profesioniste'', subliniază Năstase. ''Cu o istorie de peste două decenii de organizat un turneu ATP la cel mai înalt nivel — BRD Năstase Țiriac Trophy—, suntem privilegiați ca anul acesta să avem, pe zgura românească, și un turneu WTA. Nu este ușor de adus o astfel de competiție în țară și cu atât mai greu de menținut an de an'', a continuat Năstase.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.