Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Estonia a acuzat vineri persoane necunoscute "venite din Rusia" că i-au încălcat frontiera şi au răpit un poliţist, a anunţat Parchetul de la Tallinn pe fondul tensiunilor sporite cu Moscova pe tema crizei din Ucraina, relatează Mediafax.

"Funcţionarul a fost capturat de către persoane necunoscute care au venit din Rusia, în timp de era de serviciu, pe teritoriul eston. El a fost răpit sub ameninţarea cu arma", a anunţat parchetul într-un comunicat.

"El îşi exercita atribuţiile de prevenire a acţiunilor infracţionale transfrontaliere. Răpitorii au bruiat comunicaţiile radio şi au utilizat o grenadă fumigenă", a adăugat parchetul.

Incidentul s-a produs după două zile de la vizita istorică a preşedintelui american Barack Obama la Tallin efectuată cu scopul de a oferi asigurări ţărilor baltice asupra angajamentului Statelor Unite de a le asigura securitatea în cadrul NATO, din care fac parte.

Membre URSS până la destrămarea Uniunii în 1991, Estonia, Letonia şi Lituania sunt profund îngrijorate de anexarea Crimeei de către Rusia şi de angajamentul Moscovei într-o rebeliune separatistă în estul Ucrainei.

Integral pe România LiberăComentarii

barracuda Pupaturi de buci Obameze. Niste ciumpalaci ca si ucrainenii. VAd numai rusi pretutindeni. Erau de la CIA, ca n-au mai incaput in avionul cu care au venit din America mamii lor...:):):) A terminat Obama bin BAden banii de kerosen si a plecat cu avionul gol... Fumigene strict americane... Se cunoaste de la o posta!!!

5 septembrie 2014 21:50

Euro-Paulus: E un motiv de razboi CLARISSIM!!! NATO trebuie sa bombardeze NEÎNTÂRZIAT Moscova, Pekinul, Teheranul si Bielorusia pe chestia asta! si sa trimita si trupe în Mongolia si în Papua Noua Guinee!!!

5 septembrie 2014 21:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.