Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Versiunea în limba engleză a enciclopediei virtuale Wikipedia nu va mai putea fi accesată timp de 24 de ore, miercuri, în semn de protest faţă de proiectul de lege împotriva pirateriei pe internet 'Stop Online Piracy Act' (SOPA) pe care-l dezbate Congresul SUA, informează marţi EFE.Comunitatea Wikipedia a optat pentru a opri accesul la versiunea în engleză a Wikipedia timp de 24 de ore, în semn de protest faţă de propunerile legislative din Statele Unite, a semnalat pe site-ul său Fundaţia Wikimedia.

Proiectul de lege SOPA şi versiunea sa din Senat vor dăuna Internetului liber şi deschis şi vor oferi noi intrumente pentru cenzurarea de site-uri internaţionale în SUA, a adăugat Fundaţia.

Wikipedia face parte din platforma Netcoalition.com, în care s-au unit Google, Yahoo!, Facebook, Foursquare, Twitter, Amazon, Mozilla, AOL, eBay, PayPal, IAC, LinkedIn, OpenDNS şi Zynga în încercarea de a paraliza iniţiativa legislativă.Integral pe AgerpresComentarii

uraaa wikipedia este manipulare curata! fiecare articol manipuleaza in limba celui interesat in functie de interese... astfel articolul din engleza poate fi TOTAL diferit fata de cel din alta limba... eu a-si fi protestat invers... a-si fi lasat numai articolele din limbile de circulatie internationala!

17 ianuarie 2012 12:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.