Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionuţ Stroe, deputat PNL, este de părere că preşedintele Traian Băsescu "nu mai este o miză politică".

Deputatul a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu, marţi seară, la "Subiectiv", unde a comentat noua propunere de suspendare a lui Traian Băsescu, lansată de Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit lui Ionuţ Stroe, "gestul domnului Tăriceanu intră in logica electorală cu beneficii imediate".

"El încearcă să se poziţioneze în momentul de faţă în atenţia electoratului", a declarat Ionuţ Stroe, adăugând că tema propusă de Tăriceanu încearcă să paraziteze procesul electoral.

Luni, Tăriceanu, a anunţat că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Cererea de suspendare a preşedintelui României cuprinde trei elemente pentru care se doreşte demiterea lui Traian Băsescu, şi anume faptul că preşedintele s-a implicat în campania PMP, intervenţia directă la preşedintele Comisiei Europene, în cazul comisarului european şi raporturi instituţionale în forme necivilizate.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.