Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a încercat să facă credibilă fără probe informaţia pe care a pus-o pe piaţă, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Subiectiv", comentând astfel cele mai recente declaraţii ale preşedintelui Băsescu, în scandalul agenţilor acoperiţi.

"Ceea ce mi se pare că decredibilizează din start toată demonstraţia pe care a făcut-o este că, dacă avea aceste informaţii mai demult, ele trebuiau scoase la iveală atunci", a declarat Tăriceanu, care a completat că, prin dezvăluirea lor în aceste zile "intervine şi distorsionează competiţia electorală pentru prezidenţiale".

Călin Popescu Tăriceanu a arătat că Băsescu nu ar fi trebuit să iasă în presă cu aceste declaraţii, ci, dacă ar fi avut dovezi care să sprijine ceea ce susţine, ar fi trebuit să sesizeze organele abilitate.

"Statul de drept se face prin justiţie şi cu legea. Nu cu televizorul. Dacă domnia sa avea aceste elemente, sesiza organele în drept, cu legea alături, şi cerea anchetă", a declarat Tăriceanu.


Comentarii

@7.4M de ciumpalaci cretini S-o fi facind Justitie la TV, dar din cite vedem, TOATE arestarile facute cu mascati au dus, in final, la procese care au aruncat jigodiile in pirnaie! Poti sa ne spui tu, bai taricescule, CITI penali au fost pusi in puscarie pe cind "justitia" nu se facea la TV? Cind Ministrul de Justitie il intreba pe Bombo Premier: "scot dosarul asta?"

16 octombrie 2014 14:49

Marc Băsescu-i udrist, dă-te dracu de dobitoc, Tăricene, ce contează că Udrea ia 7 sau 7,5%, poate doar te întrece pe tine! În schimb șeful tău Ponta se folosește de mijloacele de prim-ministru, asta da concurență neloială!

16 octombrie 2014 11:28

gica,contra Nu poti fi atit de prost sa nu stii ca a fost agent acoperit In plus politica ,justitia si campania electorala la NOI se face LA TELEVIZOR Daca nu apari pe sticla si in ziare esti un nimeni Si asa pulimea nu stie cum va cheama si ce functii ati avut sau aveti si va voteaza "din simt civic"la indicatia preotului,a primarului sau a celui care da mai mult

16 octombrie 2014 6:55

v Tariceanu are dreptate prin ce sustine, dar slugile Javrei Ordinare au si sarit sa-l muste fara argumente si cu sistemul de invinuiri fara dovezi lansat de Javra Ordinara. Sigur ca Tariceanu nu va cistiga alegerile cu toate ca afost cel mai bun PM, ca a marit salariile tuturor (inclusiv celor care-l denigreaza acuma), pensiile si a facut sa functioneze binisor economia cu toata opozitia Javrei Ordinare.

15 octombrie 2014 23:55

Bre Slugarnicene. macho expirat, mars ba la lada de gunoi a istoriei, acolo un' ti-e locul.

15 octombrie 2014 21:53

Moldoveanu Acest fripturist de ce nu spune ca si guvernarea se face la televizor

15 octombrie 2014 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.