Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulaţia rutieră pe str.Valea Ialomiţei, între Drumul Taberei şi str.Valea Oltului se închide începând cu data de 30 ianuarie pe o perioadă de aproximativ de 2 ani, informează un comunicat al Primăriei Bucureşti remis, marţi, AGERPRES.

Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str.Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului.

Potrivit PMB, măsura a fost luată în scopul realizării obiectivului ''Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate - lot L1.2 - staţia Valea Ialomiţei, inclusiv depoul şi galeria de legătură.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, pentru restricţia menţionată se va asigura traversarea str.Valea Ialomiţei, între aleea Parva şi aleea Dealul Măcinului, precum şi asigurarea accesului din Drumul Taberei la Aleea Câmpul cu Flori şi Aleea Băiuţ.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele menţionate şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.