Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Va fi vorba de un extracost, extraefort financiar din partea filialelor în legătură cu acoperirea acestor datorii și eșalonarea datoriilor între partenerii contractuali. Există propuneri în legătură cu cuantumul acestui extraefort pe care trebuie să-l facă fiecare filială"

"Noi, fostul PNL și fostul PDL, avem niște datorii din campaniile anterioare, datorii pe care, evident, mai devreme sau mai târziu, va trebui să le plătim creditorilor. O decizie în acest sens, cum se va întâmpla procedural, se va lua într-un Birou Politic Național al fostului PNL, care va avea loc în două-trei săptămâni — o lună. Ca principiu, se face o propunere către Biroul Permanent Național cu privire la cotizațiile din partea filialelor. Nu se pune problema de nicio mărire de cotizație. În acest moment se fac propuneri. Nu cred că se pune problema vinovăției vreunui semnatar al vreunui contract pe care PNL l-a onorat la diverse momente. Cred însă că orice partid care are datorii trebuie să și le achite, mai devreme sau mai târziu"


Comentarii

CETATEAN CIURUIT Bai, papagalule, vreti bani nemunciti, voi pnl-dihorii si pdl-cancerosii ?! Pai, puneti-va pe taiat pensiile si salariile romanilor, inchideti niste unitati spitalicesti, scoli, gradinite, taiati indemnizatiile copiilor, CUM A FACUT NENOROCITUL DE BOC, pdl-epros ordinar !

12 februarie 2015 9:52

Pute Hopa ,s-a zgandarit cacatul si acum aveti datorii ,pana acum nu va gandeati decat la guvernare ,sperati din nou sa platiti ca pana acum cu mismasuri tip Udrea si altii !!!??

12 februarie 2015 8:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.