Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La deschiderea noului an şcolar, de la "Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu", din Târgu Jiu, premierul Ponta a declarat că ducaţia şi sănătatea vor fi domeniile în care se va investi în viitor şi a mulţumit profesorilor şi elevilor pentru munca pe care o fac, scrie Mediafax.

"Anul acesta, sunt aici pentru că ştiu că aţi avut un procent de promovare la bacalaureat de sută la sută, vă felicit pentru asta, cred că e o mare mândrie pentru judeţul Gorj şi pentru ţară şi, în acelaşi timp, să-i felicit pe elvii care participă la olimpiade, care au rezultate foarte bune", a declarat primul-ministru.

Victor Ponta i-a asigurat pe profesori că domeniile educaţiei şi sănătăţii sunt cele în care se va investi în viitor şi a mulţumit profesorilor şi elevilor pentru "munca" pe care o fac zi de zi. "Prea multe discursuri la deschiderea anului nu sunt neapărat binevenite, spun doar că le mulţumesc profesorilor pentru munca pe care o fac zi de zi, alături de elevi. Spunea domnul director că am reuşit să reparăm un pic din relele trecutului, să-şi primească salariile la timp, să-şi primească drepturile pe care le meritau, de asemenea, personalul nedidactic pentru că o şcoală funcţionează nu doar cu profesori, ci şi cu personalul nedidactic şi vreau să îi asigur că şi în viitor sănătatea şi educaţia vor fi domeniile în care toţi banii pe care îi avem îi vom investi atât pe zona de salarizare căt şi în zona condiţiilor create", a mai spus Ponta la Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu Jiu, precizând că a ales această unitate de învătământ pentru că a avut promovabilitate la exemenul de bacalureat de sută la sută.

Integral pe România LiberăComentarii

Relu D-le Premier, cine v-a oprit sa nu investiti in sanatate si-n educatie pana acum ? Ati mai auzit pe undeva pe planeta Pamnat vreo tara progresand fara EDUCATIE ? Este un lucru elementar pentru care o sa primiti pedeapsa cuvenita de la "viitorime" ca nu v-ati ocupat ! Atat cat ve-ti mai fi Premierul Romaniei, parasiti terenul demagogiei si trimiteti in tara pe trantorii de la Ministerul Invatamantului ca sa verifice TOATE SCOLILE ROMANIEI si sa va informeze EXACT despre stadiul in care se afla acestea si apoi stabiliti un program realist de rezolvare IMEDIATA A TUTUROR NEAJUNSURILOR CONSTATATE ! Dul Ministru sa va informeze apoi saptamanal cum merge treaba iar d-stra personal sa controlati prin sondaj ceea ce s-a facut ! Acolo unde gasiti ca s-a mintit, IMEDIAT destituit Ministrul si echipa lui !! Asta inseamna in opinia mea administrare gvernamentala...Nu politic, nu demagocic !

15 septembrie 2015 11:12

gica,contra Guvernarea Ponta nu a reusit sa rezolve nimic din problemele tarii din sanatate ,scoala infrastructura si mai ales economie care este motorul bunastarii Singurele reusite sunt ridicarea la nivel inalt a minciunii,dezinformarii,sustinerii borfasilor si incapabililor,a falsurilor si manipularilor cu ajutorul serviciilor Halal !

14 septembrie 2015 17:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.