Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Condamnarea celor 7 violatori din Vaslui a împărţit din nou comunitatea în două tabere. Susţinătorii celor şapte tineri din Văleni sunt de părere că pedepsele aplicate acestora sunt prea mari, că ”doar nu au omorât pe cineva”, iar tatăl unuia dintre inculpaţi a apreciat sentinţa definitivă ca fiind „un genocid”. Cel mai vehement contestatar al majorării pedepselor a fost tatăl inculpatului Silviu Burada, cel care a primit şi cea mai aspră condamnare – 10 ani de închisoare, după ce, iniţial, Judecătoria Vaslui îl condamnase la 8 ani şi 4 luni. La ieşirea din sala de judecată, Ioan Burada, singurul dintre părinţii inculpaţilor care a asistat la pronunţarea sentinţei, a comentat în termeni duri hotărârea magistraţilor ieşeni. ”Este genocid, omor în masă! Copiii sunt nevinovaţi! Ei sunt victime. Nu s-a ţinut cont de declaraţiile lor”, a afirmat Ioan Burada, pe holurile Curţii de Apel Iaşi. Vestea majorării pedepselor celor şapte tineri a căzut ca un trăsnet şi peste susţinătorii din satul natal. În opinia acestora, condamnarea este mult prea dură.Integral pe AdevărulComentarii

Lute Daca sunteti revoltati de ce nu va oferiti mamele ,fiicele si nevstele pentru viol !!??

13 noiembrie 2015 8:12

Pute Moldoveni idioti ,,nespalati si inculti ,ce stiu ei altceva dacat sa dea din cur !!

13 noiembrie 2015 8:11

eugen cincu Este o zona ain Romania in care se bea mai mult dec at oriunde, populatia este indobitocita, iar mizerabilii de acest fel sunt vazuti ca "Mari Eroi", asta cand cinava este totusi treaz. Ar trebui ca toata populatia sa fie dusa la dezalcolizare, iar cei care dau dovada de cruzime si stare alterata din cauza alcolismului sa fie inchisi!

13 noiembrie 2015 6:27

PRECIZARE: Amintim cititorilor ca acest EURO-proces (finantat de LOBBY-ul feminizdelor-"GENDER", n.n.) se doreste a fi PRIMUL "proces"-politic dintr-o serie numeroasa (dela care fac exceptie doar negri & "refugiatii", care au mandat sa sparga tot ce prind prin lagarele din Germania, Suedia si Austria, precum si în afara lor, sustragându-se inculparii, aceasta fiind rezervata EXCLUSIV barbatilor albi, n.n.). Cu respect, Redactia-poollii (zisa la hoha si "Adevarul", n.n.)

12 noiembrie 2015 22:31

viorel crima a fost , nu au aruncat cu tuica ? la mine in sta e crima ! acum vor avea parte de sex poate si in grup pe indelete !

12 noiembrie 2015 21:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.