Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii Mişcării de Tineret 64 de Comitate Mişcarea de Tineret 64 de Comitate este o organizaţie extremistă care militează pentru refacerea Ungariei Mari. De Ziua Naţională a României, un bărbat, membru al formaţiunii extremiste, a fost reţinut şi dus la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat în legătură cu plasarea unei bombe la Târgu Secuiesc.

Pe site-ul Mişcării de Tineret 64 de Comitate, reprezentanţii organizaţiei au publicat, marţi seară, un comunicat în care acuză SRI şi Poliţia Română, susţinând că au minţit cu privire la cele întâmplate la Târgu Secuiesc. Membrii grupării lansează un apel către jurnaliştii din Ungaria, pentru ca aceştia să nu ia în considerare toate „minciunile“ vehiculate în presa din România. În acelaşi comunicat, se vorbeşte despre „minciunile de prost gust lansate în mass-media de autorităţile din România“. Membri ai organizaţiei extremiste susţin că au fost efectuate, în cursul zilei de marţi, 1 decembrie, mai multe percheziţii domiciliare şi că audierile nu au avut loc într-un cadru legal, nefiind asigurat un translator. Se mai face referire şi la faptul că serviciile secrete din România ar pune piedici în momentul în care reprezentanţii extremiştilor doresc să angajeze un apărător.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.