Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a vorbit, la Adevărul Live, despre planurile sale pentru Bucureşti. Firea regretă momentele din campania prezidenţială, când l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu e un bun român pentru că nu are copii, şi promite că s-a schimbat, că nu va mai face. Cât despre administraţie, modelul Gabrielei Firea este Parisul. De asemenea, Firea ar vrea să facă echipă cu Nicuşor Dan în fruntea Primăriei.

PSD şi UNPR se vor prezenta împreună?

Avem o alianţă electorală în pregătire la trei sectoare cu UNPR. Acestea sunt 1, 2 şi 6. La Primăria Capitalei există o înţelegere politică, în sensul în care UNPR nu-şi va desemna candidat şi mă va susţine pe mine.

Ce s-a întâmplat cu ALDE?

Au fost peste două luni de discuţii, avem o relaţie forte bună cu ALDE, vom încheia alianţe electorale în mai multe judeţe, dra nu s-a reuşit o alianţă electorală în Bucureşti. Îmi pare rău, am o relaţie bună cu domnul Tăriceanu. al doilea meu job în presă a fost la radio Contact, directorul de atunci al radioului era Călin Popescu Tăriceanu. Domnul Tăriceanu a rămas, spre cinstea lui, acelaşi om care respectă libertatea de exprimare. Aşatept să văd care va fi candidatul din partea ALDE pentru Primăria Capitalei, dar în sulfletul său cred că mă va susţine şi pe mine. Nu ştiu cum va vota. Dumnealui are trei băieţi, iar eu am trei băieţi şi de multe ori glumim că noi nu ştim să facem fete. ALDE a dorit să-şi măsoare forţa politică în Capitală, acolo unde stau foarte bine, ca să-şi măsoare forţele pentru parlamentare. Dacă ar fi intrat într-o alianţă cu PSD, nu s-ar fi decantat voturile între PSD şi ALDE. Sunt două teorii. Candidatul ALDE va muşca din voturile de dreapta şi mă va ajuta pe mine, dar va muşca şi din electoratul PSD, deci , în acelaşi timp, mă va dezavantaja.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.