Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Robert Turcescu a declarat, vineri, că nu se teme de contracandidații săi din cursa electorală pentru funcția de primar general al Capitalei, adăugând că din lectura programelor unora dintre aceștia rezultă că nu propun un pachet de măsuri pentru dezvoltarea orașului, ci doar "bla-bla-uri".

"Am citit aproape toate programele contracandidaților mei, din acest moment, la Primăria municipiului București. (....) După 23 de ani de presă în care am prins aproape toate campaniile electorale, mi se pare absolut dureros (...) să constat că toate aceste proiecte promit lucruri care sunt bla-bla-uri, iertați-mi expresia.(...) Le-am analizat, nu e un pachet care să dea o viziune despre dezvoltarea orașului.(...) Eu nu mă tem de niciunul dintre ei. Pentru unii am mai multă prețuire ca oameni politici, pentru alții mai puțină. I-am întâlnit în diverse contexte și la șuete (...) pe alții în emisiuni de televiziune pur și simplu. Nu pretind că-i cunosc, dar înainte de a mă uita la contracandidații mei mă uit la ce se întâmplă și ce se află în spatele contracandidaților mei", a declarat Robert Turcescu, întrebat în conferință de presă care ar fi contracandidatul la Primăria Capitalei de care se teme cel mai mult.Integral pe AgerpresComentarii

UNFORGIVEN Sper ca acum s-a lamurit toata lumea cine a orchestrat acel video-chat al lui Turcescu cu Darren White, fostul sef al US Secret Service la Ambasada USA din Bucuresti. Era un avertisment sa fie lasata Udrea in pace, ca atata l-a durut pe abjectul personaj si-l doare in continuare, duduia-i minoritara. Cat despre "caracterul" lui Turcescu, tot un minoritar, daca tot nu mai avem acces la Eurovision, incerca la alta masa, ca doar atata stie, sa cante si sa ciripeasca. PS: Penibil personaj, cu o coloana flexibila, caruia in viata i-a placut doar sa se tarasca !

24 aprilie 2016 7:41

Băi acoperitule speriat! Tu ești de fapt un fel de bla-bla, excrement împuțit și pupincurist băsist nenorocit. Tu ești curajos și nu te temi, problema e că bucureștenii vor decide și de fapt tu trebuie să te temi de votul lor. Ești sigur că ei vor alege un informator nemernic ca tine ca primar general? Dute-n găoaza mă-tii de împuțit nenorocit!

24 aprilie 2016 0:52

gogu turcescule esti UN NESIMTIT, UN TRADATOR, UN JEG UMAN, UN OM DE CEA MAI JOASA SOETA, UN CRETIN, UN BASIST PROST SI IMPUTIT !

23 aprilie 2016 21:48

cetatean european Se pare ca unii (niste unii - cum se zice mai nou!) nu traiesc in lumea reala. Tupeul lor fara margini ii fac sa creada ca sunt deasupra tuturor, sunt noii Mesia, oamenii providentiali fara de care am fi pierduti. Sper ca esecul rasunator pe care-l va inregistra sa-l trezeasca la realitate pe R. T., omul cu "rucsacul" in spate!

23 aprilie 2016 12:17

vilu Bai informator jegos, dupa ce ai dat in gat colegii de breasla si numai acum vreu primar? Dute si te ascunde intrun buncar si stai acolo toata viata ca nu ai ce cauta intro societate civilizata. Si apropo, da banii inapoi care ai primit de la securitate, securist comunist ce esti.

23 aprilie 2016 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.