Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Invitat la emisiunea ”Dosar de politician" moderată de Silviu Mănăstire, liderul social-democraţilor a declarat că este încrezător în victoria partidului la cârma căruia se află în alegerile locale. Liviu Dragnea vede ca şi câştigate alegerile locale decătre candidaţii formaţiunii politice pe care o conduce. Afirmaţia a fost făcută în cadrul emisiunii de marţi seara, "Dosar de politician", moderată de Silviu Mănăstire. PSD-ul este câştigătorul alegerilor locale. Nu pot să vă spun cu cât, nu suntem la alegeri parlamentare. În Transilvania, acum avem şi noi şansa să câştigăm ceva, am mai crescut. În Moldova este foarte greu să pierdem, iar în Constanţa, Decebal Făgădău va fi primarul oraşului. Actual vice, primar interimar, este un tânăr deosebit şi va continua proiectele actuale. Întrebat cu ce alte partide va merge mai departe în alegerile generale, liderul social-democrat nu a ezitat să răspundă că alegerea lui cuprinde partidele ALDE şi UNPR.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

gica,contra Condamnat la doi ani de inchisoare ,puscariasul Dragnea ,posesor al unei averi considerabile este seful unui partid "de stanga" deci al oamenilor saraci si amarati Cum dracu' sa te reprezinte pe tine om sarman care traiesti din salariul minim pe economie,sau pensionar sau beneficiar de ajutor social un mafiot care mananca metaforic icre negre cu lingura? Cine sa mai creada ca masurile antidemocratice (pensii speciale,decapitarea lui Z,etc)nu sunt opera lui din umbra el fiind cel care taie si spanzura ?

18 mai 2016 5:42

Dragnea puscariasul Iara ii luati interviu acestui puscarias, sunte-ti si voi niste gunoie ca el da il lingeti in cur pe puscariasul de Teleorman.

18 mai 2016 4:36

Plecatul People ,wake up,this guy and his crowd of criminals really counts on your stupidity. The technocrats are failing by design to give you the illusion you have no choice. Romania does not and never had a left-right issue but a down-up one. Its a masrer-slave relationship.

18 mai 2016 2:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.