Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Leul a crescut astăzi consistent în raport cu dolarul american, la cursul oficial, iar dacă vineri BNR indica o cotație de 4,0559 lei/dolar, astăzi moneda americană a coborât sub pragul de 4 lei, la 3,9807 lei/dolar. În raport cu euro, leul s-a apreciat, însă nesemnificativ: de la 4,5189 lei/euro, cât indica vineri BNR, la 4,5177 lei/euro, astăzi. Și față de francul elvețian moneda locală a crescut ușor, de la 4,0901 lei/franc, vineri, la 4,0842 lei/franc, astăzi. Analiștii ING Bank România explică în raportul zilnic asupra piețelor financiare care sunt evenimentele importante zilele acestea pentru evoluția leului. „Pe plan extern, cele mai recente date dezamagitoare din Statele Unite (mai ales pentru piata muncii) fac mult mai improbabil scenariul ca Federal Reserve să majoreze ratele luna aceasta (aspect pozitiv pentru piețele leului), dar temerile legate de Brexit rămân, în timp ce sondajele de opinie din MareaBritanie nu arată vreo tabără câștigătoare. Astfel, vedem un interval de 4,50-4,54 pentru euro/leu în această săptămână”, scriu aceștia.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

solo Voi sunteti normali? Ce crestere e aia de 0,12 bani? Adica de 0,026% Va bateti joc de noi sauu sunteti ingramatiti?

7 iunie 2016 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.