Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns marți la sediul PSD, unde urmează o ședință a partidului, pentru a analiza rezultatele din alegerile locale. Firea a stat de vorbă cu presa, înainte de ședință și a explicat că nu a avut foarte mult timp nici să se bucure de victorie.

“Sincer, în noaptea rezultatelor am fost cu toții în așteptare și destul de încordați pentru colegul nostru de la Sectorul 1, nu am putut să ne bucurăm pe deplin și pe urmă am fost, eu una, am fost copleșită de numărul mare de oameni care m-a votat. Speram să câștig, îmi doream victoria, dar nu credeam că voi fi răsplătită cu atâtea voturi. De două zile tot încerc să răspund mesajelor de pe Facebook, de pe e-mail, tuturor bucureștenilor care îmi transmit că au încredere în mine și deja mi-au dat teme și le-am luat. Prima este cu țânțarii. Problemă de care trebuie să mă ocup cât de curând.”

Firea a taxat dur și acțiunea USB de a contesta rezultatele de la Sectorul 1.

“Și un câștig trebuie să fie tratată cu responsabilitate, dar și o pierdere trebuie marcată de fair-play. Și să te gândești la ce ai de făcut în următoarele etape. Cred că a veni cu astfel de informații nu este un mod bun de a intra în politică. Reprezentanții tuturor partidelor politice au semnat acele procese verbale de la secțiile de votare. Deci dacă ar fi fost ceva necurat la mijloc, ar fi sesizat celelalte partide. În schimb, îmi pare foarte rău că domnul Dan Nicușor nu spune nimic despre încălcările flagrante ale legii electorale din acest weekend. După momentul în care campania s-a încheiat, domnia sa a făcut în continuare campanie, a avut câteva somații publice din partea BEC, au fost reclamații făcute de mai multe partide. Practic, a fost singura formațiune care a încălcat legea electorală, după încheierea campaniei electorale. În mediul online. Când ridici standardul atât de sus și spui că vii cu un suflu nou în politică, cu oameni curați, onești, trebuie să fii primul care să dovedești că respecți legea. A încălca legea electorală este primul pas către a încălca orice lege din această țară. Inclusiv Constituția.”

„Eu sunt foarte deschisă și la dialog și la cooperare cu toți consilierii generali și sunt obligată în fața bucureștenilor să nu existe între noi dizarmonii. Dar atunci când vezi că există minciună și dezinformare, atragi atenția partenerului de dialog că trebuie să își schimbe atitudinea. Nu poți să ai un discurs la televizor și altul în viața privată, când nu sunt camere de vedere”, a conchis Firea.


Comentarii

o moldoveanca in chiloti si tenisi.. asa a ajuns vranceanu gabriela in bucuresti si ia luat pe toti la rand la footut....ca si raduleasca ca si marin ...

8 iunie 2016 10:05

NERO Nemeritate sunt insultele grobiene adresate dnei. Firea - mama buna a trei copii frumosi si sanatosi, deci, laturile aruncate de gunoaiele pdl-puturoase&pnl-ofticoase, sunt expresia disperarii jigodiilor de Gorghiu, Blaga, Basescu, Turcescu zis colonelul, a tampitului de Nicusor cu moaca de psihopat-obsedat. Recomandare pt gunoaiele pdl-puturoase si pnl-jegoase: legati-va un bolovan de gat, si plonjati de pe acoperisul palatului Cotroceni, fix in scafarlia sefului Johannis ! HA! HA!

7 iunie 2016 15:33

huooo!! parasutooo!! asta conduce bucurestiu ?? ptiuuu drac de rapandula!

7 iunie 2016 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.