Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Apărării din Germania, Ursula von der Leyen, s-a pronunţat în favoarea creării unei „uniuni europene de apărare” care să răspundă ameninţărilor la adresa securităţii europene, relatează agenţia de ştiri Reuters.

„Este timpul să mergem mai departe cu o uniune europeană de apărare, care practic ar fi un fel de Schengen pentru apărare”, a declarat Ursula von der Leyen.

„Este ceea ce americanii se aşteaptă de la noi să facem”, a adăugat ea.

„Când atâtea ameninţări ne înconjoară, ştim că nicio ţară nu le poate face faţă de una singură. Însă împreună, noi europenii, suntem foarte puternici dacă ne îmbunătăţim capabilităţile”, a mai spus von der Leyen.


Comentarii

ASA E - euro-MUMIA "URSULA" ARE DREPTATE - daca "Germaniei" (bandei de euro-PENALI-constitutionali care au pus laba pe Germania si vorbesc acum în numele ei, n.m.) îi sare în cap PROPRIUL ... POPOR, atunci euro-derbedeii au nevoie de MERCENARI STRAINI ca sa-i apere, nu?! Cu respect, euro-Paulus

9 septembrie 2016 23:59

sol 2050

9 septembrie 2016 19:22

solo Cand UE va avea o armata proprie, iar SUA va fi partenera sigur islamul va da inapoi. In caz contrar in 250 Europa va fi islamizata, nu cu forta cum au vrut pana pe la 1600, ci cu SULA prin cresterea populatiei. Asa s-a facut si KOSOVO.

9 septembrie 2016 19:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.