Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicuşor Dan, preşedintele USR a declarat după rezultatul alegerilor parlamentare că numirea unui prim-ministru condamnat penal va izola România.

„Preşedintele Iohannis a spus că nu va nominaliza un prim-ministru condamnat penal. Este şi punctul nostru de vedere. Un prim-ministru condamnat penal ar duce la o izolare a României de către partenerii noştri occidentali. Noi pe chestiuni pozitive, care să îmbunătăţească viaţa românilor, vom discuta, vom colabora în mod pozitiv cu viitorul Guvern, cu viitoarea majoritate.“ a spus Nicuşor Dan.

Integral pe MediafaxComentarii

Bine, bine, dar ... Iohannis si Ciolos au facut exact acelasi lucru ca si Dragnea, anume sa cheme lumea la vot dupa ce campania electorala se incheiase. Precis ca adeptii dreptei strambe vor obiecta ca apelurile au avut pur si simplu un rol civic si asa si este. Dar nu de civism debordau ei doi demnitari atunci cand incalcau legea electorala, ci dorinta arzatoare de a profita de o prezenta mai mare la urne si a asigura un presupus scor mai bun pentru partidul MIEU si USR. Dragnea, cel putin, a avut justificarea ca trebuia sa anihileze apelul ILEGAL al Basescului ca romanii sa NU participe la referendumul de destituire a sa, Daca interesul lui Iohannis si Ciolos era sa impiedice o prezenta masiva la vot, probabil ar fi ar fi procedat precum Basescu. Numai ca ei nu ar fi fost manjiti juridic, precum Dragnea, de catre Intreprinderea de stat ECARISAJUL POLITIC, numita si DNA. Bravos, natiune. In ce priveste acest Nicusorel Dan, nu stiu daca este doar un papagal, sau principala papusa din Romania a papusarului Soros.

12 decembrie 2016 21:15

nae Ce calitate ai tu mai nicusor ca sa dai verdicte ? Cine crezi tu ca poate sa creada-n tine ?

12 decembrie 2016 21:00

Doru Decat unul ca tine care nici nu poate lega doua vorbe, mai bine un asa zis penal care a fost facut penal pe nedrept, la ordinul lui ciolhanis!

12 decembrie 2016 21:00

Pute hai na dar a unui idiot ??Nu uita de ruinele pastrate in Bucale de tine si alti "specialisti ".

12 decembrie 2016 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.