Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Politeanu, Elena Ghioc si Razvan Patachi, membri ai miscarii civice Initiativa Romania, au depus la Directia Nationala Anticoruptie un denunt penal impotriva premierului Sorin Grindeanu si a ministrului Justitiei, Florin Iordache, pe care ii acuza de favorizarea faptuitorului si prezentarea cu rea credinta de date inexacte Parlamentului si presedintelui Romaniei in legatura cu intentia de a promova gratierea si modificarea Codurilor penale prin Ordonanta de urgenta.

De ce ii acuza membrii Initiativa Romania pe Sorin Grindeanu si Florin Iordache:

1. Favorizarea faptuitorului, prevazuta de art. 269 alin (1) din Codul penal - "Ajutorul dat faptuitorului in scopul impiedicarii sau ingreunarii cercetarilor intr-o cauza penala, tragerii la raspundere penala, executarii unei pedepse sau masuri privative de libertate [...]"

Integral pe HotnewsComentarii

v Ma baietilor cu ochi albastrii, parca in "iepoca" asta ai dreptul sa-ti exprimi parerile politice fara repercursiuni. Nu mai stergeti toate comentariile care nu va convin. Imi place ca au aparut sustinatorii lui Ghiolbanis, Politistul si Paduchele sa ceara proces penal. Aveti tot dreptul, dar daca pierdeti procesul aveti ceva repercursiuni? In tara asta au fost infiintate tot felul de ONG-uri, care ar trebui controlate ce au facut din ce bani si eficienta cheltuielilor, deoarece tot in tara asta sint multi oameni muncesc pe rupte opt ore pe zi pt niste salarii de mizerie.

25 ianuarie 2017 16:04

katy konopazky Mereu gasiti motive si tot aratati cu degetul ce au facut altii dar uite ca si presedintele tarii are probleme juridice si merge asa mai departe. Cum se gaseste cite un om bun pentru a face ceva bun in tara il batjocoriti sii tot cautati nod in papura. Muriti de necaz ca nu v-a iesit treaba cu Bamboo. Iohannis este chiar caraghios cu iesitul in strada nu stiu ce a vrut sa demonstreze ca-i cinstit tare probabil.

25 ianuarie 2017 15:18

nae La astia sa le dam cate-o UE !

25 ianuarie 2017 13:15

Orbiti de ura si neputinta Cacatzeii astia orbiti de ura cauta nod in papura si pete in soare ca sa puna piedici si sa distruga tot ce pesedeii au facut, sau ar putea sa mai faca. Va dati seama, daca pentru relativ putinul pe care l-au infaptuit pentru tara si bobor au fost alesi cu o majoritate zdrobitoare, ce s-ar intampla daca vor fi lasati sa-si puna in aplicare programul de guvernare?! Asa ca sho pe ei! Sa-i hartuim, sa-i bombardam cu incendiare, sa-i nimicim! Pai ce sa va facem, moncher-ilor? Ati venitara in 2015 la putere prin monstruasa crima de la Colectiv si ati dovedit nu numai o naucitoare incompetenta (guvernul zero) in ale guvernarii, ci si un adevarat rafinament in ale hotiei si coruptiei. O sa ziceti "nu noi, ci un guvern al nimanui, sustinut de toate partidele, mai putin doua partidulete". Zau?! Dar un program coerent si concis, cu idei clare si propuneri precise, macar 3-4 pagini A4 acolo, de ce n-ati prezentat? Veniti acum si umpleti strada de urlete, lacramatii peste lacramatii, acuze peste acuze, referendumuri tampite si potop de amenintari! Si cine sunteti voi? Niste bloggeri fara vreo calificare serioasa in ceva. Niste neica-nimeni galagiosi, in slujba evreului Soros! Pacat ca se gasesc si destul oameni de buna credinta care se lasa manipulati de niste escroci ca voi!

25 ianuarie 2017 12:54

valy De ce nu o luati in ordine, depuneti denuntul intai pentru Pruna care a modificat Codul Penal si Codul de procedura penala tot prin Ordonanta de Urgenta. Nu asa este corect?

25 ianuarie 2017 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.