Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a acordat venituri salariale nete nelegale, în valoare de 58.000 de lei, pentru patru persoane încadrate în funcții de conducere, în perioada 1 ianuarie 2015 - 9 aprilie 2016, în timp ce la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) s-au efectuat plăți nejustificate în valoare de 604.000 lei din fondurile alocate de la bugetul de stat pentru plata producătorilor agricoli, se arată în raportul Curții de Conturi pe anul 2015, publicat marți pe site-ul instituției.

"Au fost emise, în mod nelegal, pentru personalul care își desfășoară activitatea în cadrul unor structuri interne ale ministerului, acte administrative individuale (ordine) pentru stabilirea retroactivă a unor drepturi salariale la nivelul de salarizare aferent funcțiilor din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, contrar prevederilor legale în materie. Valoarea abaterii stabilite în timpul controlului este de 58.000 lei și reprezintă venituri salariale nete nelegale, acordate pentru patru persoane încadrate la minister în funcții de conducere, în perioada 1.01.2015 — 9.04.2016", se arată în raport.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.