Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalul Ludovic Orban a catalogat, joi, ALDE, într-o conferință de presă la Alba Iulia, drept o "oaste de strânsură'', care ''funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu''.

Întrebat cum comentează situația actuală din ALDE, Ludovic Orban a spus că, din punctul său de vedere, e ''mult zgomot pentru nimic'' și că ''să se certe cât vor''.

''Această formațiune politică este "o oaste de strânsură", care nu mai are nicio legătură cu ideile liberale și care funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu. Pentru mine, orice om care împărtășește ideile liberale și crede cu adevărat în dreapta politică nu poate să fie slugă la PSD. De aceea, chiar și puținii oameni de factură liberală care au votat cu ALDE în parlamentare, ușor, ușor vor reveni acasă, adică vor reveni ca simpatii și opțiuni spre PNL. În rest, să se certe cât vor'', a declarat liberalul.

Integral pe AgerpresComentarii

PNL, este o adunatura de CURWE la propriu si la figurat.

24 martie 2017 8:47

J Nea' Orbane alintat "rasturnelul" cu umor de Popor, si pnl este o "oaste de stransura" ghiveci gretos incropit si prajit din ciolos- pdl-usr-pmp care tzopaiau ca dementii pe la mitingurile electorale! ALDE este votat mereu de Popor, si asa va fi mereu. Voi, ghiveciul gretos ciolos- pdl-usr-pmp, ce-ati realizat...nimic, zero barat.

24 martie 2017 7:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.