Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, marți, la reuniunea anuală a diplomației române, că îi invidiază pe ambasadori.

"Ca om politic, vă invidiez. Și vă admir. Sunteți, poate, cea mai calificată echipă de vânzări", a spus, în discursul lui, Liviu Dragnea.

UPDATE 10,20: Liviu Dragnea a precizat, răspunzând la întrebările jurnaliștilor, că nu critică rezultatele economice ale activității diplomaților români, precizând însă că "văd cu invidie ce fac ambasadorii străini în București, cum proovează interesele economice ale țării lor".

"Poate noi suntem de vină, cei din țară. că nu le-am oferit ambasadorilor noștri o coerență a politicii economice", a spus Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Ai dreptate strâmbă băi intelijentule! Tu ai vrea ca ambasadorii români să aibă coerență, în timp ce tu și șleahta ta de bolșevici împuțiți perpetuați incoerența la superlativ. Ambasadorii români echipă de vânzări? Interesantă comparație! Ambasadorii români își fac ei treaba, în timp ce Dragnea și PSD-ul vând țara pe nimic. Cum? Păi n-a crescut datoria externă națională publică cu peste 10 miliarde euro în cele 7 luni de zile de când guvernoaiele lui Dragnea se spetesc muncind vânzând țara? Tractoristul ăsta care e un țărănoi împuțit, are impresia că e ditamai omul de stat și-și dă importanță, în timp ce folosește un limbaj de lemn putred, unde mai punem și faptul că are mutra asta de tomberon tamponat și decorat cu o mustață care-i ca un găinaț de cioară sub mirositorul posesorului ei. Dute băi Țărănoiule și ascunde-te să nu te mai vadă nimeni, tu-vă-n gură de nemernici!

29 august 2017 16:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.