Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că majorarea "artificială" a salariilor angajaţilor din mediul privat riscă să afecteze zeci de mii de companii, susţinând şi că în administraţia centrală creşterile salariale promise se dovedesc a fi o nouă "minciună gogonată" a Guvernului PSD-ALDE.

"În mediul privat, peste 50% dintre angajaţi nu au salariile brute mărite, astfel încât să aibă garanţia contractuală că salariul net nu va scădea faţă de cel de anul trecut. Majorarea artificială a salariului minim brut riscă să afecteze zeci de mii de companii care nu au resursele pentru a majora salariile. În administraţia centrală, creşterea promisă de 25% a salariului net se dovedeşte a fi doar o nouă minciună gogonată a guvernului PSD-ALDE. Iar în administraţia locală, pentru a putea menţine salariile nete de anul trecut, primăriile trebuie să crească bugetul alocat cheltuielilor de personal cu 21%, asta în condiţiile în care au fost literalmente jefuite de Guvern prin OUG 79 şi prin legea bugetului de stat", a scris Orban, marţi, pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

NERO "mediul privat" in Romania, nu poate fi controlat de Stat. Deoarece, acesti banditi de 'privati" sunt - in marea majoritate, arabi paduchiosi, turci ranchiunosi, italieni de doi bani gauriti, derbedei care, isi transfera beneficiile in Tarile de bastina, iar, in Romania isi bat joc de salariati. Hartuiesc angajatele - vezi anunturile de angajare, numai tinere pana-n 25 ani, etc. Daca intervine ANAF-ul sau Politia, imediat sare de koor in sus PNL&PMP&usr ca, autoritatile etc.... Sindicatele sunt corupte de patronii privati.

7 februarie 2018 7:34

Oltean Proaganda negativista a PNL nu tine la popor. Sa vina opozitia cu promisiuni mai mari, asa va castiga. Ca nu vor putea fi onorate, asta prezinta mai putin interes. Vezi exemplul PSD, care a reusit sa prosteasca masele de votanti.

7 februarie 2018 5:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.