Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PD Vladimir Plahotniuc ar pregăti vărsări de sânge în încercarea de a-și menține puterea, susține președintele Igor Dodon după o discuție cu ambasadorii acreditați la Chișinău, scrie cotidianul.md.„Dodon a declarat că Plahotniuc vrea o „destabilizare totală” și „încercarea menținerii puterii cu admiterea vărsărilor de sânge”

„Informațiile pe care le am mă fac să cred că anume pe acest scenariu va merge Plahotniuc. El nu vrea să cedeze nicidecum și va sta până la capăt. Sper că toți înțeleg că acesta e cel mai prost scenariu”, a declarat Dodon. Mai mult, el a spus că PD-ul vede în „președintele legitim” cea mai mare problemă și ar încerca eliminarea sa, inclusiv prin „lichidare fizică”.

Integral pe CotidianulComentarii

Uta Ma baiete si tu esti amenintat ,lasa-ti mustata ca asa nu te mai cunoaste nimeni sau vin-o sa te acsundem noi la Jilava!!

10 iunie 2019 15:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.