Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mozilla a anunțat lansarea unui nou add-on pentru Firefox, pentru partajarea de link-uri. Cunoscută sub numele Firefox Share, noua extensie este disponibilă, momentan, în versiunea de test alpha. Cunoscut ca un urmaș al add-on-ului F1 și dezvoltat de aceeași echipă, Firefox Share diferă de F1 prin trei elemente cheie: aspect și senzație, arhitectură și intenția de a oferi link către un număr mare de furnizori de servicii.

Firefox Share are un aspect nou. A fost gândit să se integreze cu aspectul și senzația oferite de Firefox, indiferent de sistemul de operare (Windows, MacOS, Linux, etc.).

Firefox Share folosește o arhitectură diferită față de originalul F1. Browser-ul care permite partajarea comunică direct cu furnizorii de servicii. Acest lucru va ușura numărarea multor utilizatori (fără să mai fie nevoie de serverele Mozilla!) și va înlătura unele temeri legate de securitate.

Integral pe ChipComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.