Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă răzgândire în cazul datei la care va începe noul an școlar. După ce premierul Viorica Dăncilă a cerut ca anul școlar să înceapă pe 15 septembrie și nu pe 9 septembrie, iar profesorii și elevii au cerut ca data să rămână neschimbată în cadrul Comisiei de Dialog Social, Ministerul Educației se face că plouă.

"Ca urmare a discuțiilor din spațiul public cu privire la data de începere a noului an școlar, Ministerul Educației Naționale precizează că, la nivelul instituției, sunt analizate punctele de vedere exprimate în cadrul Comisiei de Dialog Social (CDS), întrunită luni, 5 august 2019. În acest sens, subliniem faptul că proiectele dezbătute de membrii CDS nu sunt supuse votului, avizul partenerilor de dialog social fiind unul consultativ.

Reprezentanții MEN vor continua în zilele următoare consultările cu beneficiari, precum și părți implicate în sistemul de învățământ public, astfel încât structura noului an școlar să vizeze interesul superior al elevilor și să răspundă nevoilor acestora", se arată în comunicatul MEN.


Comentarii

Doar politrucii, analfabeții și proștii solicită începerea anului școlar pe data de 09 septembrie sau 01 septembrie. Poate cineva să numească zece copii care vor începerea cursurilor înainte de data de 15 septembrie. Eu nu m-am săturat de vacanță!!!! ...”Ce scurtă e vacanta MARE”!......

7 august 2019 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.