Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Un număr de 18 subofiţeri şi doi ofiţeri ai ISU Giurgiu acţionează pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, în urma coliziunii între un TIR încărcat cu azotat de amoniu şi un autoturism, zona fiind balizată pe o rază de trei sute de metri.

Traficul, care a fost blocat timp de aproape două ore pe ambele sensuri, a fost reluat, dirijat, pe sensul de mers către Bucureşti.

"Un număr de 18 subofiţeri şi doi ofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autocisternă, o unitate de descarcerare acţionează pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Uzunu, după ce un autoturism care se deplasa către capitală a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu azotat de amoniu condus de un cetăţean turc. Zona a fost asigurată şi balizată pe o rază de trei sute de metri pentru reducerea riscului de explozie ca urmare a intrării în contact a azotatului de amoniu cu motorina din rezervorul TIR-ului scursă pe carosabil. După aproximativ două ore de la producerea accidentului, în urma căruia şoferul autoturismului, un bărbat din municipiul Giurgiu, a decedat, traficul a fost reluat de câteva minute pe un singur sens, sensul de mers spre Bucureşti", a declarata duminică presei inspectorul şef al ISU Giurgiu, Radu Covaci.

Remorca cu azotat a fost îndepărtată de la locul producerii accidentului, iar în zonă nu mai există niciun pericol, aceasta fiind dusă la Azochim.

UPDATE Poliţiştii din Giurgiu fac cercetări pentru ucidere din culpă în urma accidentului de pe DN5, în dreptul localității Uzunu, soldat cu decesul unui bărbat care, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un autocamion încărcat cu azotat de amoniu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.