Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă obişnuieşti să circuli cu metroul, cu siguranţă ai văzut reclamele Orange care te invită să accesezi internetul la viteze de 43,2 Mbps, gratuit. Iată ce trebuie să faci pentru a putea naviga pe Internet în timp ce mergi cu metroul!

Orange, liderul pieţei locale telecom, oferă clienţilor săi care circulă cu metroul posibilitatea de a accesa gratuit internetul la viteze de 43,2 Mbps. Oferta este valabilă între 1 noiembrie şi 31 decembrie 2011.

“Upgradarea reţelei ce oferă servicii de date mobile în metroul bucureştean este parte integrantă a unei strategii dedicate zonei metropolitane. Aici putem enumera lansarea serviciilor de date mobile 43.2 Mbps la suprafaţă, îmbunătăţirea acoperirii indoor (soluţii de tip femtocell reprezintă o premieră pe piaţa noastră telecom), vocea de înaltă definiţie - HD Voice. Toate acestea presupun un efort bugetar semnificativ care a fost plănuit cu mult timp înainte. La momentul respectiv s-a stabilit şi oferta promoţionala actuală”, a declarat pentru Capital, Vanina Ungureanu, Business Division Manager Orange România.


Cum accesezi internetul de la Orange la metrou

La primul acces este necesară verificarea setarilor telefonului: în cazul în care punctul de acces la internet este APN "internet" şi nu "net", e suficient ca utilizatorul să modifice setarea, scriind "net" în loc de "internet" în căsuţa de editare a denumirii punctului de acces la internet sau să sune la 484 (tarif 0,62 euro, TVA inclus) de pe telefonul Orange pentru a primi setările automate.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.