Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, în conferinţa de presă care precede partida din deplasare cu FC Botoşani, că pentru formaţia sa play-off-ul reprezintă un nou început.

"Play-off-ul este efectiv un alt campionat, un campionat care îţi mai dă o şansă. Îţi oferă posibilitatea să recuperezi şi să faci ceea ce e bine, chiar dacă acele lucruri nu le-ai făcut până acum. Pentru noi e un nou început, simt că jucătorii sunt conectaţi la acest play-off. Mă bucur că ei şi-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut până acum aşa cum trebuia, mă refer la atitudine, la determinare. Am mare încredere în ei că vom face un joc bun cu FC Botoşani, o echipă în premieră în play-off, dar calificarea lor nu a fost întâmplătoare. Sunt aici pentru că joacă un fotbal ofensiv şi au un antrenor foarte bun. Eu am prezentat în faţa băieţilor cam ce joacă FC Botoşani, Andrei Miron doar a confirmat", a spus antrenorul.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.