Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un interviu recent, Gina Pistol a povestit detalii nemaiştiute despre relaţia dintre ea şi Smiley. Vedeta a abordat şi un subiect intens analizat în presă: o eventuală nuntă între cei doi.

Gina Pistol a povestit, într-un interviu pentru OK! Magazine, detalii mai puţin ştiute despre relaţia dintre ea si Smiley. Vedeta a explicat cum de relaţia lor a reuşit deja să depăşească trei ani de zile.

“Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a mărturisit Gina Pistol.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.