Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O crimă din răzbunare, cu sânge rece, i-a şocat pe locuitorii comunei vasluiene Hoceni. Un copil de 14 ani a fost ucis în bătaie de un bărbat de 39 de ani dintr-o comună învecinată.

Agresorul, tată a trei copii, a încercat să-i pună pe poliţişti pe piste greşite, dar a căzut testul cu detectorul de minciuni şi a recunoscut că a vrut să se răzbune pe copil.

Motivul invocat ar fi că băiatul, alături de alţi minori, i-ar fi incendiat magazinul.

Individul l-a prins pe copilul pe care îl bănuia că îi jefuise şi incendiase magazinul şi l-a obligat să meargă cu el în pădure şi să-i arate pe ce drum a venit.

Bărbatul l-a lăsat în agonie pe băiatul de 14 ani.

La adăpostul nopţii, individul a luat cadavrul băiatului, l-a înfăşurat într-o pătură şi l-a legat de bicicletă. L-a dus, cale de 15 kilometri în comuna sa natală, unde l-a îngropat într-o râpă adâncă de 40 metri.

Patronul magazinului a recunoscut crima doar după ce nu a trecut testul cu detectorul de minciuni.

Poliţiştii au avut nevoie de ajutorul pompierilor ca să dezgroape cadavrul. Individul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi riscă cel puţin 25 de ani de închisoare sau detenţia pe viaţă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.