Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul slovac Peter Pellegrini a anunţat instituirea stării de urgenţă începând de joi din cauza noului coronavirus, deşi până acum au fost confirmate doar 10 cazuri de îmbolnăvire în această ţară. Numărul ţărilor europene unde autorităţile au decis închiderea grădiniţelor, şcolilor, universităţilor şi instituţiilor culturale în încercarea de a ţine sub control răspândirea Covid-19 este în creştere, în contexul în care la nivel mondial pandemia s-a soldat până acum cu peste 4.600 de decese.

În Irlanda, toate şcolile, universităţile şi instituţiile culturale vor fi închise de vineri până pe 29 martie în încercarea de a combate răspândirea COVID-19, a anunţat joi premierul irlandez Leo Varadkar. Guvernul irlandez recomandă, de asemenea, anularea tuturor întrunirilor de peste 100 de persoane în spaţii închise şi de peste 500 de persoane în exterior, a precizat el într-o declaraţie de la Washington, unde se află în vizită, retransmisă de televiziunea irlandeză RTE, potrivit Agerpres.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.