Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ediţia emisiunii TeleŞcoala, difuzată miercuri, 18 martie, la TVR2, ne-o prezintă pe Claudia Osiceanu, profesoară de limba și literatura română, gradul I didactic la Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod”, București care a propus elevilor de clasa a VIII-a recapitularea cu tema: „Rezumatul. Aplicaţii”.

„N-am de lucru și mă uit la Teleșcoala.”, scrie profesoara Constanța Naidin pe contul său de Facebook. „Cred că doamna Anisie și-a trimis colegele de facultate la televizor ca să prostească toți elevii din România. M-am crucit văzând că o profesoară de limba română scrie „ma-i” în loc de „m-ai”, că nu știe că semnul „două puncte” nu este semn de punctuație finală, că pune virgulă înainte de „precum” (nu „precum și”), că habar nu are de punctuația elementelor unei enumerări verticale. Asta nu este lene intelectuală, este un fenomen național mai periculos decât coronavirusul. Profesoarele acestea s-au „contaminat” de la manualele pe care le folosesc.”, conchide profesoara Naidin.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.