Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste tot în lume sportul s-a oprit. Cu mici excepții, competițiile, de la mari la mici, s-au întrerupt. Fotbalul și-a închis vedetele în vilele scumpe, monoposturile au rămăs în garaj, tenismenii servesc doar la perete, iar arenele care cu săptămâni în urmă erau pline se transformă, rând pe rând, în spitale de campanie. Dependentă de lumea sportului, piața pariurilor s-a prăbușit.

Online, în lipsa sportului, în lista pariorilor și-au găsit loc competițiile de jocuri video. Campionatele de FIFA sau meciurile de DOTA, CS GO sau Starcraft au ajuns brusc să aibă miză.

Totuși, pasionații de fotbal pot încă să arunce un ochi peste oferta venită din 4 campionate ale lumii unde criza n-a ajuns. În Belarus, Burundi, Nicaragua și Tadjikistan fotbalul nu s-a oprit. Derby-uri urmărite cu sufletul la gură, între Istiklol și Khujand vor ține capul de afiș al ofertelor de pariuri.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.