Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat azi la o emisiune televizată că vrea reluarea campionatului. „Nu avem nicio scuză să nu le jucăm”, este de părere Becali. „E clar că se vor juca (n.r. – meciurile din Liga 1), că ai văzut UEFA ce zice. Dacă nu joci toate şi nu termini campionatul pe teren, s-ar putea să nu te bage deloc în cupele europene. Noi nu avem nicio scuză să nu le jucăm.

Pentru că la noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc în spital, au câte o gripă, puţină temperatură, se fac bine. E adevărat că autorităţile au făcut bine cu asta, cu urgenţa, dar ne-au lăsat mai relaxaţi, mai mult să-i sperie pe oameni. La noi lucrează lumea. De ce să nu termini campionatul la noi? E floare la ureche să le jucăm (meciurile rămase) şi luăm şi banii de la televiziuni”, declarat Gigi becali la Pro X, citat de Digisport.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.