Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a acordat un contract în valoare de 12,5 milioane de lei companiei Alpha Construct Sistem, controlată de milionarul Constantin Isvoranu, pentru repararea unui zid de sprijin și corp comun pe DN7, conform unui anunț publicat pe SEAP.

Alpha Construct Sistem a fost singura companie cu care s-a negociat. Extrema urgență a fost determinată de evenimente care nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă, se arată în justificarea acordării contractului prin negociere fără publicare prelabilă.

”Soluția propusă prin prezentul proiect este cea de realizare a unei structuri de susținere a drumului și a zidului de sprijin existent, pe toată lungimea acestuia (180m). Această opțiune reprezintă Soluția 1 din expertiza tehnică martie 2020 (expert tehnic atestat MDRAP seria PSE nr. 09748 – cerință de urgență. În soluția proiectată nu au fost necesare lucrări temporare de punere în siguranță. Totate lucrările dispuse sunt lurari cu caracter definitiv”, se spune în anunțul publicat de CNAIR pe SEAP. Alpha Construct Sistem este o abonată a contractelor cu statul, în special în județul Mehedinți.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.