Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul cu ochii albaștri și geacă de motociclist, guvernatorul României la invazia de viruși, a dat fuga la Nădlac să vadă ce-i cu aglomerația din vamă! Furnicarul de români (”dragi romani” a devenit lozincă liberală grețoasă și de trecut între înjurături) l-a speriat pe prezident, dar și pe guvernatorul stării de alertă. Așa că s-a dus să vadă (propagandistic) cu ochii săi albaștri ce-i acolo și de unde vine balamucul.

Știți ce-a înțeles geaca lui Marcel Vela? Că este fake news! Și a lăsat în urma lui cea mai hazoasă indicație din politică și guvernare. Diasporenii să caște ochii și să nu mai vină cu mașini care să-i lase la 4 kilometri de vamă!

Ai dreacului românii, cît a fost Vela la Nădlac au intrat ca apa în nisip. Şi, după ce și-a luat tălpășița, au revenit la cozi de 5-6 ore! Misiune îndeplinită!

Altă minte luminată din Guvernul Orban s-a deplasat în Germania. Violeta Alexandru s-a dus să le facă Bau-Bau guvernanților germani pentru situația diviziilor de muncitori agricoli români duși în condiții neclare, dar pe barba autorităților române, începînd chiar de la Klaus Iohannis (mai nou, gură mare pe seama purtatului de măști și distanțare, dar mut cu clopot în materie de situația muncitorilor români în agricultură).

Ce vizită i-a pregătit Sparanghel Vodă trimisei sale de suflet în Germania? Cu-cu! Una de bun venit între culegătorii de sparanghel și o agendă simplă, formulată scurt de culegători:

– Banii! Banii! Banii!

Excursie de cunoaștere a agriculturii germane și nimic mai mult!

Integral pe CotidianulComentarii

@ 22 mai 2020 3:25 Ăstuia din groapa cu ape pline de căcat de la stația de epurare Glina. Măi Paulus, fuck you very much, motherfucker! You are only a fucking piece of comunist shit, but I guess you are the only one who doesn't realize that, so take a blow job and get the hell out of here, motherfucker!

22 mai 2020 6:18

Ăstuia de sub capacul WC-ului Sed multa, non multum, boule securist!

22 mai 2020 3:25

Liviu Dragnea, chelner de mici și bere la pet @ 21 mai 2020 21:00 Măi nea Paulus, tu-l proptești pe Nistorescu de la buci în sus să stea strâmb și să judece drept ca la securitatea ceaușistă unde și-a făcut stagiile de anal jurnalistic și turnător? Păi atunci bagă-i ș-un șparanghel sau un morcov mai acătării între fese lui nea Cornel, ca să-și ia o viteză mai zdravănă cu articăcatele lui de presă de veceu ce sjujește cu abnegație partidul de împuțituri PSD. Nea Cornel ce se tot scremutulește să cace aci? Sărmanul nea Cornel, n-a mai rămas din el nici măcar un Bau-Bau mai convingăcăcător, pentru că-n ciuda faptului că actualul guvernoi își face treaba de regulă bine, mai are niscai scăpări, ce-i drept care se pot imputa eventual, dar scăpări tolerabile la modul general vorbind. Fecalomul Cornel Nistorescu cufurește diareic ca de obicei un articăcat de presă de veceu, care nu-i bun nici măcar de Bau-bau contra guvernoiului, în rest face spume diareice la curul lui de cap pe care-l poartă cu emfază pe umerii proprii. Muie și ție și lui nea Cornel, pentru c-o meritați! mUE!

21 mai 2020 21:32

VODĂ SPARANGHEL?! Cum dracu să vorbească ăsta despre sclavagismul german, când chiar el, Werner ScreMUTU este geambaș de români pentru nemți. El face pe mortul în păpușoi și trupeții cu ochi halbaștri au grijă ca media să nu sufle vreo vorbă despre El Chapo de tutti futti ot Cotroceni!

21 mai 2020 21:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.