Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Britanicul care a realizat celebra serie de documentare se implică din nou în promovarea turismului în România. Filmările pe care le va face în locuri izolate din țară vor putea fi văzute, la BBC, de milioane de oameni din Europa, America și Orientul Mijlociu. Veți putea urmări această campanie și pe Digi24, din 1 iunie.

Ați devenit un adevărat ambasador al turismului în România și dacă astăzi ne aflăm în dialog e pentru că lucrați la un proiect important. Despre ce este vorba?

Am decis să demarăm o campanie și să strângem bani pentru o campanie de o lună care să fie difuzată de BBC World News în America, în Europa și în Orientul Mijlociu. Ideea e următoarea. Avem un public captiv în fața televizoarelor care primește o mulțime de vești proaste și se întreabă când va putea călători din nou. Noi vrem să-i stimulăm interesul și să-l facem să se îndrăgostească de România astfel încât în momentul în care restricțiile vor fi eliminate, acei oameni se vor gândi să vină aici.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.