Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, l-a luat la mișto pe Raed Arafat. Vasile Astărăstoae a taxat ironic o afirmație făcută de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că serviciile secrete ar trebui să apere populația de toate dezinformările care apar în această perioadă. Acesta a fost un motiv bun pentru fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, să îi dea o replică ironică lui Raed Arafat.

„Secretarul de stat Raed Arafat, într-o intervenție publică, ne spune că există aginturi (troli, servicii secrete străine, organizații oculte, nu știu dacă nu a pomenit și de extratereștri), care, prin știri false și comentarii, iau în derâdere eforturile conducătorilor iubiți, interpretează în mod intenționat negativ măsurile luate, lansează zvonuri, care creează o stare de neîncredere în populație, solicită controale privind achizițiile publice făcute fără licitație etc. Sintetizat spus: care sabotează. De aceea au fost sesizate serviciile secrete pentru a-i identifica. Urmează, cred eu, și să-i elimine /neutralizeze”, a scris Vasile Astărăstoae pe pagina de socializare.

Integral pe Playtech ImpactComentarii

GC Când nu poți sau nu vrei să ajuți, este decent să te tragi mai în spate, să nu-i încurci pe cei care vor, pot și chiar fac ceva pentru a rezolva situația specială.

22 mai 2020 17:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.