Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marina Voica, în vârstă de 83 de ani, cunoscută pentru hitul nemuritor "Și afară plouă, plouă", a rămas la fel de cochetă, ca în anii de debut, fiecare apariție a cântăreței fiind apreciată.

La aproape 84 de ani, Marin Voica demonstreză că frumusețea este atemporală și că fericirea este o stare de spirit care poate fi trăită la orice vârstă. Carismatica cântăreață s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, departe de aglomerația din București, însă participă uneori la evenimentele mondene. Cariera impresionantă a Marinei Voica nu mai este un mister pentru nimeni, însă viața personală a uneia dintre cele mai frumoase artiste nu a fost nici pe departe la fel de împlinită.

Ajunsă la 83 de ani, Marina Voica locuiește singură în Breaza, iar pragul casei sale nu este trecut de multă lume. Are câțiva prieteni buni cu care păstrează legătură și participă cu drag la evenimentele culturale din Capitală atunci când timpul îi permite, însă nu are alături un partener de viață cu care să povestească și alături de care să petreacă timpul. A avut o singură mare iubire, care i-a fost răpită în mod tragic de o boală nemiloasă. De la dispariția celui care i-a furat inima Marina Voica nu a mai acordat o nouă șansă dragostei.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.