Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ce este Tesla? O companie de tehnologie sau producător auto? Aceasta a fost una dintre întrebările-cheie puse analiștilor de pe Wall Street, în ultimii ani, notează Business Insider, potrivit căruia Tesla a fost pusă când alături de Ford și General Motors, când de Amazon, Apple și Uber.

Adam Jonas, unul dintre cei mai cunoscuți analiști care acoperă Tesla, merge pe varianta a doua. La fel și Katy Huberty, analist la Morgan Stanley, care acoperă activitatea Appple și care vede asemănări între Elon Musk și Steve Jobs. „Pentru Tesla întrebarea este dacă are nevoie și de un lider pentru zona operațională, așa cum este Tim Cook la Apple, pentru a deveni o companie de trilioane de dolari”.

Nu este pentru prima dată când investitorii își pun problema unui COO care să-l ajute pe Musk în operațiunile cotidiene, spune experta, dar diferența este că, de data asta, ideea are șanse să capete mai multă tracțiune. Motivele: evoluția celorlalte proiecte corporative ale miliardarului, bătăliile cu autoritățile locale și federale și chiar un nou copil.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.