Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moartea Arhiepiscopului Pimen al Sucevei și Rădăuților i-a retrezit amintiri emoţionante latifundiarului Gigi Becali. Într-o intervenţie prin telefon la România TV, patronul echipei de fotbal FCSB a povestit cum au decurs întâlnirile cu alte figuri marcante din rândul Bisericii Ortodoxe Române (BOR).

„Când au fost inundațiile în Bucovina îmi aduc aminte că stăteam la masă cu ÎPS și i-am spus că îl susțin și financiar în tot ceea de dorește să facă. Îmi aduc aminte că a luat o hârtie și a scris un 1! Mi-a dat hârtia și mi-a zis: «Acum dvs. puneți zerourile ca să știu cât am dreptul să cheltui.»

I-am dat hârtia înapoi și i-am scris pe ea: «Câte zerouri vreți Înalt Prea Sfinția Voastră să puneți! Eu vă voi da cât puteți să cheltuiți dvs.!»

Apoi a făcut Spitalul de la Dolhasca, un cămin de bătrâni, a făcut 40-50 de case la Arbore când au fost inundațiile și alte fapte de caritate. Aveam o legătură prietenească. Eram prieteni buni (…) Acești oameni nu se tem de moarte. Nu au cum să se teamă de moarte pentru că îl au pe Hristos în inima lor!

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.