Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliera fostului premier Viorica Dăncilă, anchetată pentru aproape trei sute de fapte, ar fi distrus probe! Informația apare în motivarea judecătorilor care, săptămâna trecută, au arestat-o preventiv pe Daniela Coța.

În motivarea instanţei cu privire la decizia de arestare preventivă faţă de inculpata C.D.G, se reţine că judecătorul a apreciat că probele administrative în cauză, în mod rezonabil pot crea unui observator obiectiv suspiciunea că inculpata C.D.G alături de alt inculpat au comis infracţiunile de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată şi delapidare în formă continuată.

Din argumentele expuse s-a apreciat că:
inculpaţii au produs şi au distrus sau ascuns probe pentru a crea aparenţă de legalitate şi a împiedica aflarea adevărului în cauză;
la acest moment, lăsarea în libertate a inculpaţilor prezintă pericol pentru ordinea publică, pericolul social generat de gravitatea faptelor şi rezonanţa socială.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.