Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

“Nu îmi doresc să se anuleze bacalaureatul, dar în același timp mi se pare slab că Ministerul Educației a lăsat destul de mult la latitudinea școlilor să decidă regulamentul” de organizare a examenului, a declarat la Digi 24 Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly.


Cel mai cunoscut vlogger din România a povestit că “principalele mele îngrijorări sunt în legătură cu programa de Bacalaureat (…). La Limba română, să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea despre opera aia, să tocești ce a spus alt critic despre o operă nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”.


“Mi se pare și destul de târziu că au anunțat abia acum exact ce se întâmplă și cu competențele, exact datele de examene, dar cumva e de înțeles pentru că situația asta e greu de prevăzut”, a continuat Andrei Șelaru, elev în clasa a XII-a. Cunoscutul vlogger are 2,63 de milioane de abonați pe Youtube, fiind unul dintre cei mai populari tineri din mediul online.

Integral pe edupedu.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.