Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se arată iritat de afirmațiile lui Traian Băsescu, acesta din urmă cerând Guvenului să nu majoreze pensiile anul acesta. „Lupta lui Traian Băsescu cu pensionarii continuă. După ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”, a afirmat fostul președinte al Senatului. Tăriceanu arată că Băsescu încasează două pensii și o indemnizație „grasă” de europarlamentar.

„Cel care le spune pensionarilor să mai strângă cureaua primește pensie de marinar, pensie de președinte de țară, la care se adaugă cei 20.000 de euro pe lună de la Parlamentul European. La banii ăștia nu prea poți ține cu pensionarii! Mai degrabă cu mogulii ăia pe care îi voia în țepe în Piața Victoriei”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Saggitarius Caline,esti invidios?Mai bine ai grija de partidul ala al tau ,ca are procentul cat marja de eroare...si pune-ti vata in urechi,ca duduie economia!

26 mai 2020 15:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.