Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fenomenul de grindină a apărut, marți, în mai multe localități din județul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevărate „covoare de grindină” așternute pe străzi, din cauza cărora șoferii au fost nevoiți să tragă pe dreapta.

Grindina care a căzaut în localitatea Livezile din județul Alba a acoperit drumurile și terenurile cu un strat alb.

Surprinși de peisaj, mulți au comentat imaginile postate pe Facebook: „Dacă vede Teodosie, repetăm Crăciunul!”, „Eu încă am pe mașină cauciucurile de iarnă”, ”Wauuu, zici ca vine Crăciunul”.

România e sub informare meteo de instabilitate atmosferică până miercuri seara.

ANM a anunțat ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Totodată, mai multe localități din județul Alba sunt vizate de o avertizare cod galben nowcasting de grindină și descărcări electrice, dar și averse, până la ora 17.40.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul HAIL 4/9 MARY 4, JESUS 9, Christ 9; HA.IL. HA-Hat, IL-Elijah. Elijah's hat. Palaria mea neagra din fetru cumparata de pe OLX de la un bucurestean cu 89 de lei.

26 mai 2020 22:45

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Grindina 14 MARIA 14; GR.I.ND.INA. GR-Georgeta, I-Ilie, ND-Dumnezeu, INA-Ani. Anii lui Ilie Dumnezeu si Georgeta (2004-2070). Georgeta a fost maica mea omorata in anul 2004, la 49 de ani si clonata ulterior. Nu stiu nici astazi cum a murit si nici unde e ingropata.

26 mai 2020 22:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.