Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Vlădău este în culmea fericirii. Soția sa, fotomodelul Gina Chirilă, a născut luni, 25 mai, o fetiță pe care o vor boteza Katia. Cei doi nu au făcut mare tam-tam, ci au preferat să anunțe abia azi fericitul eveniment.

Începutul acestei săptămâni a fost fericit și emoționant pentru cuplul Bogdan Vlădău-Gina Chirilă. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil, Celebrities" a născut în mare secret și a anunțat abia azi, într-un IstaStory, că este fericita mămică a unei fetițe superbe. Cei doi soți au decis să o numească pe fetiță Katia,varianta ruseasca a numelui Ecaterina. Gina și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii, pe rețelele sociale, însă acum a preferat să le arate doar o poză cu ea din spital, pentru a anunța data la care micuța a venit pe lume, și o poză în care sevede parțial fața bebelușei.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.