Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Samsung a anunţat astăzi, 26 mai, o soluţie de securitate completă şi autonomă, alcătuită dintr-un cip (S3FV9RR) Secure Element (SE) şi un software de securitate îmbunătăţit care oferă protecţie pentru servicii precum bootarea, stocarea izolată, plata mobilă şi alte aplicaţii.

Cel mai recent cip de securitate a primit certificarea din partea Common Criteria Evaluation Assurance (CC EAL) 6+, nivelul cel mai înalt nivel dobândit de o componentă mobilă.

Noua soluţie de securitate Samsung este un serviciu de securitate îmbunătăţit şi complet, care se bazează pe soluţia de primă generaţie (S3K250AF) anunţată în luna februarie. Aceasta oferă niveluri de protecţie mai ridicate decât CC EAL 5+, cu element securizat hardware certificat CC EAL 6+, S3FV9RR şi un software de securitate puternic. CC EAL 6+ este utilizat în rularea unor aplicaţii care îndeplinesc cele mai stricte cerinţe de securitate de pe piaţă, precum smartphone-urile premium, paşapoartele electronice şi portofelele hardware pentru criptomonede.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.